Alergare in ritm de vals la Vienna City Marathon

Pentru cei mai sportivi dintre voi, care nu s-au decis inca la ce maraton international sa participe primavara aceasta, avem o propunere interesanta pentru voi in luna Aprilie. Daca nu mergeti la Maratonul de la Roma, Paris, Rotherdam sau Dusseldorf nu-i nimic, pentru ca aveti de unde alege. Sunt peste 45 de maratoane ce au loc in luna Aprilie.

Noi va recomandam un “last minute” pentru Vienna City Marathon. Cu un traseu superb format dintr-o singura bucla, cu probe de maraton sau semimaraton, Viena imbina perfect istoria, atmosfera relaxata si turismul sportiv.

Printre altele, veti putea admira pe parcursul traseului Schonbrunn-ul, Karlsplatz, Rathaus, Prater, stadionul Ernst Happel si multe altele.

Capture

Citeste si: Barcelona – o destinatie muzicala! (I)

Inscrierea se poate face pana pe 25 Martie pe site-ul vienna-marathon.com, si costa 99 euro pentru maraton si 82 euro pentru semimaraton.

Pentru avion optiunea cea mai buna este cu Austrian Airlines 470 RON biletul dus-intors in perioada 9-13 Aprilie, cel mai bun pret pentru o rezervare cu o luna inainte de zbor.

viena

Daca totusi nu alergati, nu-i nici o problema, puteti profita de un city break si sa asistati la o adevarata sarbatoare a sportului pe ritm de vals.

Calatorii frumoase sa aveti!

Urmareste CalatoriiClandestini.ro si pe Facebook, Instagram, Pinterest sau Youtube
Advertisements

One thought on “Alergare in ritm de vals la Vienna City Marathon

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s