3 oferte de bilete de avion la prețuri începând cu 25 euro

Dragilor, de mult nu v-am mai surprins cu o ofertă de bilete de avion așa că ne-am pus pe căutări și am găsit următoarele deal-uri.

1. București – Larnaca, preț bilet dus – intors 83 euro, perioada 1-8 Iunie. Începutul lunii iunie este perfect pentru o călătorie în Cipru, datorită temperaturii care este una favorabilă atât pentru a face plajă cât și pentru a vizita principalele atracții.  Pentru toate zborurile rezervate astăzi, compania Blue Air are o ofertă de 15 % reducere iar perioada de călătorie este între 20 aprilie 2016 – 25 martie 2017.

jkbfCaptureatg

2. București – Viena, preț bilet dus-întors 105 euro, perioada de promoție este după sărbătorile de Paște începând cu data de 11 Mai. Pentru o vacanță tip city break, o variantă faină să călătoriți fără să vă luați prea multe zile de concediu este în perioada 13-15 Mai pentru că prindeți weekendul.sfar 3. București – Berlin, este o rută nouă pe care cei de la Ryanair o vor introduce începând cu luna septembrie cu prețuri începând de la 25 euro per segment. Deci dacă vă tentează să mergeți la celebrul festival Oktoberfast sugestia noastră este să vă planificați din timp călătoria și să vă rezervați cele mai ieftine bilete de avion.

Citește și: Ofertă clandestină pentru Oktoberfast

manvf

Călătorii frumoase să aveți!

Urmărește CălătoriiClandestini.ro și pe FacebookInstagramPinterest sau Youtube.

 

Advertisements

One thought on “3 oferte de bilete de avion la prețuri începând cu 25 euro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s